Crematorium Bergen


Makkelijk bereikbaar en rustig gelegen.

Het crematorium van Mons, bestaat sinds 1990, ligt aan de rand van de stad, beschikt over een ruime parking en is makkelijk bereikbaar via de autosnelweg. Het crematorium bevindt zich in een rustige en natuurlijke omgeving, net achter de plaatselijke begraafplaats. Het gebouw kreeg een eigentijdse vormgeving mee en baadt in frisse, zachte kleuren.

modern en stijlvol

Het crematorium van Mons beschikt over een flexibele infrastructuur. De mooi ingerichte ceremoniezaal en de afzonderlijke wachtruimte kunnen aangepast worden voor grotere groepen. We ontvangen de families in een sfeervolle ontvangstruimte, en nemen voldoende tijd om te luisteren en duidelijke inlichtingen te geven over het verdere verloop van de dag.

 

kiezen voor crematie

Het crematorium van Mons is één van de tien crematoria in België. Als u voor een crematie kiest, kan uw plaatselijke begrafenisondernemer u daar bij helpen. Maar u kunt ook rechtsreeks contact opnemen met ons crematorium. Net zoals bij een traditionele begrafenis biedt het crematorium alle ruimte voor een persoonlijke invulling van de plechtigheid en de rouwmaaltijden. ‘Emotiebeleving’ staat hierbij centraal. Wij geven mensen de mogelijkheid om op hun eigen manier en in een familiale sfeer hun emoties te delen.

DELA en de stad Mons

Het crematorium van Mons is het resultaat van een geslaagde samenwerking tussen DELA en de stad Mons. DELA is eigenaar van de gebouwen en de installaties, waarbij het eigenlijke crematieproces in handen ligt van stad Mons. Hierbij ondersteunt DELA de totale dienstverlening rond de uitvaart. We doen dat niet alleen voor het crematorium van
Mons, maar ook voor dat van Brugge, Hasselt en Vilvoorde.


www.mons.be/